Το γαλλικό μικρό επαγγελματικό είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα της αγοράς, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από τις πωλήσεις και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνδυάζει ιδανικά τις αρετές της επιβατικής έκδοσης του Clio με την πρακτικότητα ενός μικρού van χάρη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο φόρτωσης, καλύπτοντας πλήρως τους επαγγελματίες. Φυσικά, ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Clio Pro+ είναι η τιμή, η οποία ξεκινά από μόλις 11.656 ευρώ με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 dCi.

Πλέον, η Renault δίνει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να αγοράσει το Clio Pro+ μέσω του προγράμματος EASY PRO+, επιλέγοντας ο ίδιος τον τρόπο εξόφλησης του οχήματος, το χρηματοδοτικό πρόγραμμα (διαθέσιμο και άτοκο) και την έκπτωση που του αναλογεί, έτσι ώστε να έχει σε κάθε περίπτωση το μέγιστο δυνατό όφελος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με απλά λόγια, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει ένα νέο και σύγχρονο αυτοκίνητο σύμφωνα με τις ανάγκες του. Παράλληλα, επωφελείται από το μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης που εξασφαλίζει ο κινητήρας diesel 1.5 dCi, τα υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, αλλά και τη μηδενική επιβάρυνση της προσωπικής του φορολόγησης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με την αγορά του Clio Pro+ περιλαμβάνονται πέντε χρόνια εγγύηση και ισάριθμα έτη δωρεάν οδική βοήθεια.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του Renault Clio Pro+


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης