Την κορυφαία έκδοση της ανανεωμένης GLC, ένα SUV που έσπασε το ρεκόρ γύρου στη φημισμένη πίστα του Nurburgring, προσφέροντας επιδόσεις ισάξιες των αυθεντικών sportcar, παρουσίασε η γερμανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα GLC 63 4Matic+ στην έκδοση S χαρακτηρίζεται ως η ταχύτερη και πιο απολαυστική, γράφοντας στο διαβόητο και άκρως απαιτητικό Ring τον εκπληκτικό χρόνο των 7 λεπτών, 49 δευτερολέπτων και 369 δεκάτων.

Το μοντέλο είναι διαθέσιμο και ως Coupe, διαθέτοντας δυναμικό bodykit με την υπογραφή της AMG, ζάντες 21 ιντσών, μεγαλύτερους αεραγωγούς, τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης και το αποκλειστικό γκρι χρώμα «Graphite Grey Magno».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καμπίνα είναι χάρμα ιδέσθαι, περιλαμβάνοντας σπορ καθίσματα, τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με paddles, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και οθόνη 10,3΄΄΄, δερμάτινες επενδύσεις και πλειάδα συστημάτων άνεσης και υποβοήθησης του οδηγού.

Για την κίνηση της 63 S 4Matic+ φροντίζει ο V8 4.0 biturbo κινητήρας απόδοσης 510 ίππων και 700 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο AMG Speedshift MCT 9G, με τα πρώτα 100 χιλιόμετρα από στάση να επιτυγχάνονται σε 3,8 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να φθάνει στα 280 χλμ./ώρα με το πακέτο Driver’s Package.

Φυσικά, η δύναμη μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης με ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό. Στον στάνταρ εξοπλισμό συναντάμε στάνταρ ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις με προσαρμοζόμενα αμορτισέρ και πολλά ακόμη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης