Η γερμανική εταιρεία αποκάλυψε επίσημα την ανανεωμένη εκδοχή της έβδομης γενιάς του Golf, ανακοινώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά και τις τεχνολογίες που ενσωματώνει το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι από σχεδιαστικής πλευράς δεν υπάρχει καμία έκπληξη, στους τομείς της τεχνολογίας και στον εξοπλισμό, οι Γερμανοί έχουν κάνει μεγάλα βήματα εμπρός. Το Golf MY2017 έχει αναβαθμιστεί πλήρως στο εσωτερικό, περιλαμβάνοντας συστήματα που συναντώνται σε μεγαλύτερα και πιο premium αυτοκίνητα.

Μεταξύ αυτών είναι το Traffic Jam Assist, το οποίο υποστηρίζει λειτουργία ημι-αυτόνομης οδήγησης, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο του οχήματος σε ταχύτητες έως 60 χλμ./ώρα. Πιο συγκεκριμένα, διατηρεί την λωρίδα κυκλοφορίας, εκκινεί και επιβραδύνει αυτόματα ανάλογα τη ροή της κυκλοφορίας, χωρίς την παρέμβαση του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, το σύστημα Emergency Assist φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο στην περίπτωση που οι αισθητήρες διαγνώσουν επικείμενη σύγκρουση, με στόχο την αποτροπή ή την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων. Επιπλέον, για πρώτη φορά στην κατηγορία βλέπουμε το Trailer Assist, με επέμβαση για σταθεροποίηση του τρέιλερ μέσω του ESP.

Διαβάστε επίσης: To VW Golf του 2017


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης