Τον Δεκέμβριο μετά απο δύο χρόνια απουσίας θα γίνει τελικά το NISMO Festival στο Fuji Speedway 

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022, 11:00
Τον Δεκέμβριο μετά απο δύο χρόνια απουσίας θα γίνει τελικά το NISMO Festival στο Fuji Speedway 

Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Μια ξεχωριστή γιορτή για τους γιαπωνέζους είναι το Φεστιβάλ της NISMO στο Fuji Speedway. Όσοι τυχεροί παραβρεθούν στο NISMO Festival θα γνωρίσουν θρυλικά αυτοκίνητα και οδηγούς της Nissan, από την ένδοξη ιστορία της στο παγκόσμιο στερέωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μετά από 22 χρόνια συνεχούς παρουσίας, το NISMO Festival ακυρώθηκε τα δύο τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο των περιορισμών για την εξάπλωση του COVID-19. Φέτος, η Nissan και η Nissan Motorsports & Customizing Co., Ltd. (NMC) αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το φεστιβάλ για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του κοινού, καταβάλλοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19.

Το φεστιβάλ είναι ένας θεσμός για τους λάτρεις των Nissan γιατί δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να βιώσει τον ενθουσιασμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού, του αγωνιστικού DNA της Nissan, αλλά και της NISMO. Στην φετινή εκδήλωση θα πρωταγωνιστήσει  η ιστορία του NISMO Festival και των αγωνιστικών αυτοκινήτων Fairlady Z. 

Οι λάτρεις της Nissan και της NISMO σίγουρα αδημονούν για να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους αγωνιστικά αυτοκίνητα Nissan και τους οδηγούς τους. Η μεγάλη γιορτή θα ξεκινήσει στις 4 Δεκεμβρίου 2022 στο Fuji Speedway στη Σιζουόκα της Ιαπωνίας.
Όσοι -κυρίως γιαπωνέζοι- δεν μπορέσουν να ταξιδέψουν έως εκεί θα υπάρχει διαθέσιμο  διαδικτυακό περιεχόμενο. 

Ο Takao Katagiri, επικεφαλής της Επιχειρηματικής Μονάδας Motorsports της Nissan και πρόεδρος της NMC, είπε:
«Τα τελευταία δύο χρόνια, πολλοί φίλοι μας περίμεναν με  ανυπομονησία να πραγματοποιηθεί ξανά το NISMO Festival. Καθώς η NMC ιδρύθηκε για να ενσωματώσει τα δυνατά σημεία της NISMO και της AUTECH, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε μια ακόμη πιο ελκυστική NISMO. Φέτος θα πραγματοποιήσουμε επίσης μια συνάντηση της ομάδας ιδιοκτητών του AUTECH Shonan, η οποία είχε ακυρωθεί στο παρελθόν λόγω της πανδημίας. Θα λάβουμε ενδελεχείς προφυλάξεις για να βοηθήσουμε στην πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19 και να διασφαλίσουμε την προστασία της υγείας όλων των συμμετεχόντων στην εκδήλωση. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022, 11:00