Ένα περίπου χρόνο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στην Ταϊλάνδη, η Nissan είναι έτοιμη να παρουσιάσει την ευρωπαϊκή εκδοχή της νέας γενιάς του Navara.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ευρωπαϊκών προδιαγραφών pick-up θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο. Όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία το νέο μοντέλο ονομάζεται NP300 Navara, διαθέτει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα και την ανθεκτικότητα των προκατόχων, έχοντας εξελιχθεί με βάση τα επιβατικά crossover της γκάμας.

Θυμίζουμε πως η ασιατική εκδοχή, προσφέρεται σε τρεις τύπους αμαξώματος (μονή, επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα), διακρίνεται για τη μοντέρνα εξωτερική εμφάνιση, την ευρύχωρη και πιο πολυτελή καμπίνα, καθώς και τη βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με τον προκάτοχό του, το νέο Navara έχει μεγαλύτερη καρότσα και η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος έχει αυξηθεί. Το εσωτερικό ακολουθεί τα πρότυπα των SUV, προσφέροντας άνεση, ευρυχωρία και πλήρη εξοπλισμό. Ξεχωρίζει η οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας, το τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και ο διζωνικός κλιματισμός.

Τροφοδοτείται από ένα 2.5 DOHC turbodiesel κινητήρα σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 163 και 190 ίππους και έναν επίσης 2.5 λίτρων βενζινοκινητήρα, για τον οποίο δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο επτά σχέσεων, ενώ περιλαμβάνει όλα τα προηγμένα συστήματα, όπως Vehicle Dynamic Control, Hill Descent Control, Hill Start Assist και Active Brake Limited Slip.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης