Η νέα γενιά του εμβληματικού μοντέλου της βρετανικής εταιρείας μετρά αντίστροφα τον χρόνο για το λανσάρισμα στην αγορά. Στο εργοστάσιο του Goodwood, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της Rolls –Royce εργάζονται πυρετωδώς, δημιουργώντας τα πρώτα τετράτροχα αριστουργήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η limo των Βρετανών βασίζεται σε καινούργια αρθρωτή πλατφόρμα και το σασί είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Υιοθετεί την παραδοσιακή σχεδιαστική φιλοσοφία, προβάλλοντας τον έντονο δυναμισμό, την επιβλητικότητα και φυσικά, τον ξεχωριστό και υπερπολυτελή χαρακτήρα.

Η πρώτη Phantom νέας γενιάς θα δημοπρατηθεί τον Ιανουάριο του 2018, στο πλαίσιο του Winter Wine Festival στη Φλόριντα. Το αυτοκίνητο θα το αποκτήσει ένας από τους δεκάδες φανατικούς συλλέκτες της RR και όλα τα έσοδα θα δοθούν στο ίδρυμα «Naples Children & Education Foundation».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εκπληκτικό μοντέλο που θα δημοπρατηθεί είναι βαμμένο στο χρώμα «Belladonna Purple» έχοντας Arctic White λεπτομέρειες και το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο χειροποίητα, διαθέτοντας Tailored Purple Bespoke στιλ. Στα μαρσπιέ αναγράφεται η επωνυμία του φεστιβάλ, με τον τυχερό αγοραστή να λαμβάνει ως δώρο και ορισμένα σπάνια μπουκάλια κρασιού της οινοποιίας Alpha Omega.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης