Οι διοργανωτές της «Αυτοκίνησης», της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στη χώρα μας, ανακοίνωσαν ότι το φετινό σόου θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan expo από τις 23 έως τις 31 Οκτωβρίου.

Η «Αυτοκίνηση 2021» θα είναι μία έκθεση διεθνών προδιαγραφών, που στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, υποδεχόμενη περισσότερους από 120.000 επισκέπτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, αυτόνομη οδήγηση, πρωτότυπα οχήματα, τεχνολογίες του μέλλοντος, όλες οι εξελίξεις του κόσμου της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και μια ολιστική προσέγγιση της κινητικότητας θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο του φετινού σαλονιού.

Στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο, θα φιλοξενηθούν οι περισσότερες εταιρείες με όλα τα νέα μοντέλα της γκάμας τους, θα πραγματοποιηθούν διάφορες παρουσιάσεις και φυσικά test drives σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες εκθέτες. Από 23 έως 31 Οκτωβρίου

Τέλος, να σημειώσουμε ότι, η «Αυτοκίνηση 2021» τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Περιφέρειας Αττικής και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης