Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η γερμανική εταιρεία έλυσε τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν με το λογισμικό του αμιγώς ηλεκτροκίνητου hatchback και πλέον ήρθε η στιγμή του λανσαρίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, όσοι είχαν κάνει προκράτηση για την απόκτηση του ID.3 θα μπορούν από τις 17 Ιουνίου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία παραγγελίας και να παραλάβουν το αυτοκίνητο τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραδόσεις αφορούν την ειδική έκδοση 1ST Edition, η οποία θα παραχθεί σε 30.000 μονάδες και κοστίζει στη Γερμανία κάτω από 40.000 ευρώ. Τροφοδοτείται με μπαταρία χωρητικότητας 58 KWh κι έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 204 ίππων και 310 Nm ροπής.

Το ID.3 1ST Edition προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, με το βασικό να περιλαμβάνει ζάντες 18 ιντσών, θερμαινόμενα καθίσματα και στεφάνη τιμονιού, σύστημα πλοήγησης, διζωνικό κλιματισμό Air Car Climatronic, Light Assist, φυσικό φωνητικό έλεγχο και δυνατότητα φόρτισης της μπαταρίας έως 100 kW (DC) ή 11 kW (AC).

Το 1ST Edition Plus κοστίζει 46.000 ευρώ και διαθέτει επιπλέον 19άρες ζάντες, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εκκίνησης Keyless Advanced, εξωτερικό πακέτο Style και δύο θύρες USB-C στα πίσω καθίσματα, ενώ το 1ST Edition Max φέρει head-up display επαυξημένης πραγματικότητας, πανοραμική οροφή, καθίσματα με λειτουργία μασάζ, τα συστήματα Travel Assist, Travel Assist, Side Assist και Emergency Assist και ζάντες 20 ιντσών. Το κόστος του δεν υπερβαίνει τα 50.000 ευρώ.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης