Εντυπωσιακή εμφάνιση, υψηλή ποιότητα κατασκευής, πλούσιους χώρους, πλειάδα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας και κινητήρες που ταιριάζουν απόλυτα στα δεδομένα της ελληνικής αγοράς, διαθέτει το νέο HR-V.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το compact crossover της ιαπωνικής μάρκας έχει ανανεωθεί σε όλα τα σημεία και είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στη Γηραία Ήπειρο, με το λανσάρισμα στη χώρα μας να έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

Το νέο HR-V δεν θυμίζει σε τίποτα τον προκάτοχό του, έχοντας πιο μοντέρνα και σύγχρονη εμφάνιση, συνδυάζοντας τις αρετές ενός coupe και ενός πολυμορφικού. Οι χώροι του είναι οι κορυφαίοι της κατηγορίας, με το πορτμπαγκάζ να ξεκινά από τα 453 λίτρα και να φτάνει τα 1.026 λτ., με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στο σύστημα Magic Seats, τα καθίσματα έχουν τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις, προσφέροντας τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να μεταφέρει ακόμα και μεγάλα αντικείμενα. Τα υψηλής ποιότητας υλικά στο ταμπλό δημιουργούν την εικόνα ενός premium μοντέλου, με τον εξοπλισμό να είναι υπέρ-πλήρεις. Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει το σύστημα πολυμέσων HondaConnect με λογισμικό Android 4.0.4 και οθόνη αφής 5 ιντσών – στις πλουσιότερες εκδόσεις είναι 7 ιντσών – ενώ μπροστά από τον συνοδηγό υπάρχει ένα μακρόστενος αεραγωγός.

Από τον εξοπλισμό δεν λείπει το σύστημα navigation της Garmin, όπως και τα Intelligent Speed Assist, City Brake Active Assist, Forward Collision Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition system, και High-beam Support System. Η Honda αναφέρει πως ο οδηγός θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την σπορ οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και την ηχομόνωση της καμπίνας.

Αρχικά, θα είναι διαθέσιμο μόνο ως προσθιοκίνητο και με τους κινητήρες 1.6 i-DTEC απόδοσης 120 ίππων και 1.5  i-VΤEC με τους 130 ίππους.  Συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις και συνάμα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης