Σε ένα νέο τεχνολογικό κέντρο που διαθέτει 13 εκπαιδευτικούς χώρους, η Nissan αναπτύσσει τις δεξιότητες των εργαζομένων της όσον αφορά στη συναρμολόγηση των κινητήρων. 

Το περιφερειακό κέντρο της ιαπωνικής φίρμας βρίσκεται στο Decherd του Tennessee. Εκεί, οι εργαζόμενοι στη γραμμή συναρμολόγησης προετοιμάζονται για την κατασκευή των μηχανικών συνόλων και πιο συγκεκριμένα για τον ολοκαίνουργιο V6 3.8 λίτρων που θα ενσωματωθεί στο Nissan Frontier.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο του Decherd καλύπτει μία έκταση 1.950 τ.μ., διαθέτει δεκάδες αίθουσες με δυνατότητα ταυτόχρονης εκπαίδευσης περίπου 200 εργαζομένων, στους τομείς της παραγωγής, της μηχανικής και της συντήρησης του κινητήρα.

Το νέο Frontier αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά την άνοιξη. Τροφοδοτείται από εξακύλινδρο 3,8 λίτρων κινητήρα απόδοσης 310 ίππων, τον ισχυρότερο στην κατηγορία του και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Tennessee είναι από τις μεγαλύτερες στις ΗΠΑ, με ικανότητα συναρμολόγησης 1 εκατομμυρίου κινητήρων ετησίως. Το εργοστάσιο απασχολεί 1.700 εργαζόμενους και έχει κατασκευάσει  περίπου 14 εκατομμύρια μοτέρ από το 1997, οπότε και ξεκίνησε την λειτουργία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης