Επιμέλεια: Αλέξης Σφαέλος

H Toyota Gazoo Racing ανακοίνωσε την συνεργασία της με το πρωτάθλημα Fanatec GT World Challenge Asia Powered by AWS, παρέχοντας αυτοκίνητα ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Fanatec GT World Challenge Asia Powered by AWS είναι η μοναδική σειρά GT στην περιοχή της Ασίας που περιλαμβάνει αγώνες σε περισσότερες από μία χώρες. Ο εναρκτήριος γύρος διεξήχθη τον περασμένο μήνα στο Sepang Circuit της Μαλαισίας με το Toyota Supra να λειτουργεί ως αυτοκίνητο ασφαλείας.

Οι επόμενοι τέσσερις γύροι θα διεξαχθούν στην Ιαπωνία στο Suzuka Circuit, στο Fuji Speedway, στο Sportsland Sugo και στο Okayama International Circuit που συλλογικά υπολογίζονται επίσης στο νεοσύστατο «πρωτάθλημα μέσα σε πρωτάθλημα» Fanatec Japan Cup. 

Ο τελικός γύρος θα διεξαχθεί στο Mandalika Circuit, μια νέα πίστα που βρίσκεται στο γραφικό νησί Lombok στην Ινδονησία. Η TGR θα παρέχει το Supra ως αυτοκίνητο ασφαλείας ενώ θα συνεχίσει να υποστηρίζει ενεργά τα παγκοσμίως τα μηχανοκίνητα αθλήματα με διάφορους τρόπους. Τα πολύτιμα σχόλια που αποκτήθηκαν από ιδιωτικές ομάδες που τρέχουν τα προϊόντα της TOYOTA GAZOO Racing σε αγώνες σε όλο τον κόσμο θα υποστηρίξουν την TGR για να κατασκευάσει ολοένα καλύτερα αυτοκίνητα που εκτρέφονται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης