Τρία σημαντικά βραβεία απονεμήθηκαν στην Bentley Continental GT σε τρείς μεγάλες αγορές. Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία επέλεξαν το συγκεκριμένο μοντέλο και το βράβευσαν για διαφορετικούς λόγους.
Η τρίτη γενιά της Continental GT αντιπροσωπεύει την επιτομή του βραβευμένου σχεδιασμού και της μηχανικής καινοτομίας των κουπέ μοντέλων της Bentley. Αβίαστα κομψή και με μυώδεις, γλυπτές γραμμές, η Continental GT είναι ένα μοντέλο που αβίαστα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. 

Τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2022» απένειμε στην Continental GT Speed η “Robb Report” των Η.Π.Α. 
Το περιοδικό WhatCar? στο Ηνωμένο Βασίλειο απένειμε στην Continental GT V8 το βραβείο για το «Καλύτερο High-End Coupé» .
Το Auto Motor und Sport στη Γερμανία, στα “Best Cars” απένειμε στην Continental GT ένα ακόμη βραβείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αμερική τα 178 μέλη της κριτικής επιτροπής, συντάκτες και αναγνώστες της Robb Report, αξιολόγησαν τα υποψήφια αυτοκίνητα σε πέντε κατηγορίες – εμφάνιση, απόδοση, πολυτέλεια και άνεση, χρηστικότητα και ειδικά κριτήρια σε περίπτωση ισοψηφίας, όπως το “wow-factor” και η συλλεκτική αξία.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με μία διήμερη δοκιμή, στη Νάπα της Καλιφόρνια και στη Μπόκα Ράτον της Φλόριντα, στο τέλος της οποίας η Bentley Continental GT Speed έφτασε στην κορυφή ανάμεσα σε δέκα συνυποψήφια μοντέλα, κερδίζοντας τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2022. 
Αυτά που εντυπωσίασαν τους κριτές ήταν η τετρακίνηση της Continental GT και η οδηγική απόλαυση που προσφέρει.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Continental GT V8 εγκωμιάστηκε από το περιοδικό “WhatCar?” και αναδείχθηκε το «Καλύτερο High-End Coupé» στα βραβεία του περιοδικού για το αυτοκίνητο της χρονιάς. Εκτιμήθηκε ιδιαίτερα ο συνδυασμός οδηγικής απόλαυσης και συνολικής εμπειρίας για οδηγό και επιβάτες .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Γερμανία, η Continental GT κέρδισε την πολυτελή κατηγορία στα βραβεία “Best Cars” του περιοδικού “Auto Motor und Sport”. Πάνω από 100.000 αναγνώστες ψήφισαν σε 12 διαφορετικές κατηγορίες επιλέγοντας από συνολικά 386 μοντέλα, για να αναδείξουν τον τελικό νικητή.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης