Αυτό που συνέβη στην ετήσια συνεδρίαση των μετόχων μιας εκ των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών στον κόσμο, δεν έχει προηγούμενο.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, παρουσία σχεδόν 5.500 μετόχων και του Δ.Σ. του γερμανικού κολοσσού, δυο εξ αυτών τσακώθηκαν στο μπουφέ την ώρα του διαλλείματος και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό και όλα έγιναν για τα διάσημα λουκάνικα «Saitenwürschtle».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ώρα που βγήκε ο μπουφές, ένας εκ των μετόχων θέλησε να πάρει μερικά λουκάνικα για το σπίτι. Με διακριτικότητα άρχισε να τυλίγει το ξεχωριστό έδεσμα και να γεμίζει τις τσέπες του σακακιού του. Για κακή του τύχη τον είδε μια κυρία και του έκανε παρατήρηση. Τότε ξεκίνησε ένα έντονος διάλογος μεταξύ τους, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων.  Η αντιδικία κατέληξε σε καυγά, με τους διοργανωτές να χάνουν τον έλεγχο και να καλούν την αστυνομία του Βερολίνου για να τους χωρίσει.

Αυτό που έχει συμβεί δεν έχει λογική. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μέτοχοι στη μεγαλύτερη εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων, δηλαδή τη Mercedes, κατέχοντας το μέρισμα των 3,25 ευρώ ανά μετοχή. Διαθέτουν χρήματα, ακριβά σπίτια, εξοχικά, αυτοκίνητα και οτιδήποτε επιθυμεί ο καθένας. Παρόλα αυτά, τσακώθηκαν για τα λουκάνικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άβυσσος η… τσέπη των Γερμανών!


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

       

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης