Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Για ακόμη μία φορά η Telsa καταφέρνει να στρέψει τα παγκόσμια φλας πάνω της και να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Αυτή τη φορά το πετυχαίνει τοποθετώντας φορητή πισίνα δίπλα σε έναν από τους μεγαλύτερους supercharger σταθμούς της στην Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Elon Musk έχει δηλώσει πως θέλει οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων του, να μην βαριούνται ποτέ και φαίνεται πως θα κάνει τα πάντα για αυτό.  Η νέα πισίνα έχει γίνει viral μέσα από φωτογραφίες που ανήρτησαν στο διαδίκτυο ιδιοκτήτες Tesla, με τις οδηγίες για την χρήση της να είναι, έως 4 άτομα συγχρόνως, 10 λεπτά παραμονής σε αυτή, ενώ η λειτουργία της θα ισχύει από τις 4 Αυγούστου έως τις 28.

Ωστόσο, οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να έχουν ένα Tesla για να δοκιμάσουν την πισίνα, καθώς υπάρχουν φορτιστές και για άλλα ηλεκτρικά οχήματα, σε αυτήν την τοποθεσία.

Προφανώς η εταιρία προχώρησε στην συγκεκριμένη κίνηση πιλοτικά για να δει τις αντιδράσεις και την απήχηση που θα έχει μία τέτοια παροχή στον κόσμο, χωρίς να διευκρινίζεται εάν θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια η εταιρία ανέκαθεν ήθελε να παρέχει όσες περισσότερες ανέσεις μπορούσε σε κάθε μεγάλο σημείο φόρτισης της. Αρχικά προσπάθησε (στην Γερμανία τουλάχιστον) να βρίσκεται το δίκτυο της κοντά σε εστιατόρια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Εναλλακτικά όμως συνεργάζεται ήδη με εταιρίες και πλέον σε αρκετά σημεία με superchargers, υπάρχουν αυτόματοι πωλητές με σνακ και καφέδες, ακόμα και τουαλέτες με χώρο ανάπαυσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης