Ο διάσημος οίκος ABT ανέλαβε να αναβαθμίσει το ισχυρότερο και ταχύτερο πετρελαιοκίνητο όχημα της τσεχικής μάρκας, με το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί του βελτιωτικού οίκου τοποθέτησαν νέο bodykit στο kodiaq RS, το οποίο περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης, πολυάκτινες ζάντες με τη υπογραφή της ABT και αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης.

Επίσης, ρυθμίσεις έγιναν στην ανάρτηση προς όφελος της σταθερότητας στις υψηλές ταχύτητες. Όσον αφορά στον 2.0 BiTDI κινητήρα, χάρη σε μία σειρά αναβαθμίσεων, αποδίδει πλέον 267 ίππους και 540 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης, με τα 0-100 να έρχονται σε 6,8 δευτερόλεπτα, δηλαδή 0,2΄΄ ταχύτερα από την εργοστασιακή έκδοση.

Για το εσωτερικό, ο οίκος δεν ανέφερε το παραμικρό, ωστόσο είναι βέβαιο πως και εκεί έχουν γίνει κάποιες αλλαγές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου και τον χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά, θα δοθούν το επόμενο διάστημα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης