Ένα από τα όμορφα και κομψά εσωτερικά που έχουμε δει σε αυτοκίνητο, δημιούργησε ο οίκος Vilner έπειτα από παραγγελία Βρετανού πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φημισμένος βελτιωτικός οίκος από τη γειτονική Βουλγαρία, πήρε την Maserati GranCabrio Sport του 2012 και επανασχεδίασε πλήρως την καμπίνα, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει. Οι αρχικές εργοστασιακές επενδύσεις Bianco Pregiato αφαιρέθηκαν και στη θέση τους τοποθετήθηκε δερμάτινο σαλόνι σε σκούρο καφέ χρώμα.

Οι κόκκινες λεπτομέρειες και οι λευκές ραφές στα καθίσματα, το ταμπλό, την κονσόλα και τις πόρτες προσδίδουν φινέτσα, με τις υπόλοιπες επιφάνειες να περιλαμβάνουν alcantara.  Από το ίδιο υλικό είναι το πλαίσιο του κεντρικού καθρέπτη, όπως και ο μηχανισμός των ζωνών ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, τα πάντα είναι χειροποίητα, με τον πελάτη να είναι ενθουσιασμένος με τη δουλειά των ανθρώπων της Vilner. Όπως ανέφερε, το αυτοκίνητο φαίνεται σαν καινούργιο και το εσωτερικό είναι υπέροχο.

Όσον αφορά στο εξωτερικό αμάξωμα, ο οίκος δεν έκανε καμία αλλαγή, με το κόκκινο χρώμα Rosso Trionfale και τις σκούρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, να παραμένουν ωχ έχουν. Δυστυχώς δεν έγινε καμία αναφορά στην τιμή, αλλά φανταζόμαστε ότι ο ιδιοκτήτης έδωσε αρκετές χιλιάδες λίρες ή καλύτερα λεβ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης