Στη μαρίνα Φλοίσβου πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα «ελληνικά» αποκαλυπτήρια της νέας Mercedes A Class. Με τελείως διαφορετική σχεδίαση από αυτές που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και σχεδιαστικές γραμμές που… προκαλούν, το γερμανικό μοντέλο κατάφερε να κλέψει την παράσταση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Χιλιάδες ήταν αυτοί που θαύμασαν το νέο μοντέλο αλλά ταυτόχρονα παρακολούθησαν και την συναυλία του συγκροτήματος my excuse που κατάφερε με τη σειρά του να κερδίσει  το ζεστό χειροκρότημα του κόσμο με τις πολύ καλές ερμηνείες.

Χαρακτηριστικό μάλιστα της απήχησης που είχε στον κόσμο η πρωτότυπη παρουσίαση της A Class το «κλείσιμο» 150 test drive από υποψήφιους πελάτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω αυτοκίνητο θα βρίσκεται στη μαρίνα Φλοίσβου γι’ ακόμα 14 ημέρες, οπότε όσοι επιθυμούν θα μπορούν να το θαυμάσουν από κοντά και να προγραμματίσουν το δικό τους test drive.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσουμε πως η Mercedes A Class θα ξεκινήσει να διατίθεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο με κινητήρες που θα έχουν ενδιαφέρον όπως ο 1,6 λίτρων αλλά και ο 1,5 diesel. Οι τιμές της κυμαίνονται κοντά στα 23.000 – 24.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης  

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης