Δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ, που θα μπορούν οι νικητές να τις εξαργυρώσουν σε σούπερ μάρκετ, κάνει δώρο στους πελάτες της η Ford Motor Ελλάς. Για να συμμετάσχει κάποιος στην κλήρωση πρέπει να επισκεφτεί ένα από τα συνεργεία του εξουσιοδοτημένου δικτύου της μάρκας για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματός του ή να προβεί σε οποιαδήποτε επισκευή.

Στη συνέχεια, παραλαμβάνει το κουπόνι της συμμετοχής για την κλήρωση της συγκεκριμένης ημέρας. Οι πιθανότητες νίκης, το σύνολο δηλαδή των λαχνών συμμετοχής, διαμορφώνονται ανάλογα με το ύψος της δαπάνης και την ηλικία του οχήματος. Οι πόντοι με τους οποίους συμμετέχει στην κλήρωση ο κάθε συμμετέχων κάτοχος οχήματος Ford είναι ίσοι με την καθαρή αξία ανταλλακτικών (προ ΦΠΑ) που αναγράφεται στο τιμολόγιο που έλαβε κατά τη διέλευσή του πολλαπλασιασμένη επί την ηλικία (σε έτη) του οχήματος.  Ένας πόντος ισοδυναμεί με έναν λαχνό συμμετοχής. Οι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται την επόμενη ημέρα την ιστοσελίδα www.fordnext.com/Customers για να δουν αν έχουν κερδίσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε ποια συνεργεία του δικτύου επισκευαστών της Ford και αγορές ανταλλακτικών ή/και αξεσουάρ συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή πατήστε εδώ.

    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης