Με επιστολή του προς τις περιφέρειες της χώρας, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ ζητά παράταση του τεχνικού ελέγχου των οχημάτων στις περιοχές όπου επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου ΙΚΤΕΟ, Κωνσταντίνος Βήκας, ως συνέπεια των ακραίων καιρικών φαινόμενων των τελευταίων ημερών, δεν κατέστη εφικτό σε πολλές περιοχές της χώρας να λειτουργήσουν κανονικά πλήθος δημοσίων και ιδιωτικών ΚΤΕΟ, αλλά και να μετακινηθούν με ασφάλεια οι υπόχρεοι ιδιοκτήτες οχημάτων και ιδιαίτερα των δίκυκλων, με αποτέλεσμα να μη διενεργηθεί έγκαιρα ο προβλεπόμενος χρονικά τεχνικός έλεγχος αρκετών οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για λόγους ίσης αντιμετώπισης των κατόχων των οχημάτων αυτών των περιοχών της περιφέρειας, ο πρόεδρος των ΙΚΤΕΟ προτείνει τα παραπάνω οχήματα να προσέρχονται μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που θα οριστεί με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ίσχυαν κατά την ημερομηνία προγραμματισμού τους.

Τέλος, για τα λοιπά οχήματα που η καταληκτική ημερομηνία τους ήταν πριν την εμφάνιση των ακραίων καιρικών φαινόμενων προτείνει να εφαρμόζονται κανονικά οι διατάξεις περί αποκλίσεων και προστίμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης