Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ερχόμενο Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί στην Αθήνα έκθεση αυτοκινήτου στις εγκαταστάσεις του πρώην δυτικού αεροδρομίου στο Ελληνικό. Την ίδια ημέρα, την τιμητική της θα έχει και η Κύπρος, Σε αυτήν την έκθεση της Κύπρου ο επισκέπτης μπορεί να δει απίστευτα πράγματα…καθώς το Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της κρατικής έκθεσης Λευκωσίας θα φιλοξενηθεί η μεγαλύτερη έκθεση οχημάτων και συγκεκριμένα το 14ο Boyz Stuff Show.

Πρόκειται για μία γιορτή που καταφέρνει κάθε χρόνο να συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου που την επισκέπτεται για να απολαύσει από κοντά super cars, υπεραυτοκίνητα rally, drift, dragster, ανάβασης και time attack, ηχοσυστήματα πολλών decibel, αξεσουάρ, οχήματα 4Χ4 και γενικά αυτοκίνητα που δεν κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους.

Μαζί με τα τετράτροχα τα κορίτσια έχουν την τιμητική τους...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από κλασικά μέχρι αξεσουάρ

Όσοι βρεθείτε… Κύπρο να ξέρετε πως η έκθεση είναι ανοιχτή από τις 10.00 έως τις 23.00Από τη μεγάλη γιορτή δεν λείπουν και τα κλασικά οχήματα, ενώ στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, καθαριστικών, ελαστικών, λιπαντικών, καθώς και μεγάλες εταιρείες εξαρτημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών, ακόμα και από την Ελλάδα.

Παράλληλα, διοργανώνεται αγώνας Enduro με δεκάδες συμμετοχές μοτοσυκλετών που θα προσφέρουν ένα καταπληκτικό θέαμα με μία… ειδική διαδρομή που πραγματοποιείται εντός του χώρου της έκθεσης.

  Στα 11.000 τ.μ. της έκθεσης θα δείτε πάρα πολλά!

Ποιοι στηρίζουν

Το Boyz Stuff Show στηρίζουν εφέτος το Shark Energy Drink και η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου EKO, ενώ υποστηρικτές είναι η Psaltis Autoparts, τα λιπαντικά ENEOS και η πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού online deliveryman.com.cy. Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο Mix fm και το car.com.cy.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης