Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη στήριξή της στο πυροσβεστικό Σώμα και κάνοντάς το πράξη δείχνει η Goodyear Dunlop Ελλάς η οποία προχώρησε σε παροχή δωρεάν ειδικών ελαστικών για τα οχήματα του. Με αυτό τον τρόπο  θέλει Ενίσχυση με δωρεάν ελαστικά της Goodyear Dunlop Hellas…να ενισχύσει το πολύτιμο έργο της πυροσβεστικής και να προσφέρει σε όσους μετακινούνται την μέγιστη ασφάλεια που απαιτείται ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές.
        
H εν λόγω εταιρία θα συνεχίσει, σε μηνιαία βάση, την δωρεάν προσφορά σετ ελαστικών για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών των οχημάτων του Σώματος ενώ παράλληλα προχωρεί στην ενημέρωση των καταναλωτών για την ενέργεια αυτή μέσω του επισήμου δικτύου μεταπωλητών της.

Πολύ σημαντική η στήριξη της Goodyear Dunlop Hellas στο Πυροσβεστικό Σώμα

Διαρκή ενίσχυση…
«Μέσω της ενημέρωσης πελατών και συνεργατών μας στα σημεία πώλησης για την εν λόγω δράση, επιβεβαιώνεται η δέσμευσή μας στην έμπρακτη και διαρκή ενίσχυση της προσπάθειας του Π.Σ. και τη σημασία του έργου του που αξίζει κάθε δυνατής στήριξης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Goodyear Dunlop Ελλάς Κωνσταντίνος Αλμπάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Goodyear Dunlop Hellas πατώντας ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης