Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει σταθερή και όλοι οι φίλοι του Γερμανού επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ελπίζουν πως θα έρθει σύντομα η μέρα που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα. Ο πρώην πιλότος της Formula 1 είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδα την οποία έχει επισκεφτεί και αρκετές φορές για επαγγελματικούς αλλά και ψυχαγωγικούς σκοπούς…

Τα οικονομικά δεν επέτρεψαν στην οργάνωση να φέρει αυτόν τον μεγάλο αθλητή στην Ελλάδα για να τρέξει
Οι περισσότερες επισκέψεις, του τόσο σημαντικού αθλητή είναι γνωστές και κυρίως στον φίλαθλο κόσμο. Ωστόσο, μία επίσκεψή του που δεν έγινε και θα προκαλούσε τον θαυμασμό όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ… Αυτήν αποκαλύπτει σήμερα το zougla.gr για να γνωρίζετε αλλά και να μαθαίνετε τις προσπάθειες που γίνονται, ασχέτως αν υλοποιούνται ή όχι.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ έτρεχε συχνά - πυκνά σε αγώνες με καρτ
Δέχτηκε πρόταση για να τρέξει στην Πάτρα
Συγκεκριμένα, ο Μίκαελ Σουμάχερ δέχτηκε μία πρόταση από τους ανθρώπους του PICK Πάτρας πριν από δύο περίπου χρόνια προκειμένου, όχι μόνο να παρευρεθεί στην γιορτή αυτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά να τρέξει κιόλας με καρτ! Αρχικά η απάντηση του Γερμανού ήταν θετική και όπως ήταν φυσικό ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να μπορέσουν οι Έλληνες φίλαθλοι να τον θαυμάσουν από κοντά. Όπως μπορεί ο καθένας να καταλάβει μία τόσο σημαντική προσωπικότητα χρειάζεται  να έχει και ανάλογες παροχές (χώρο διαμονής, συνοδούς, μέσα μεταφοράς κ.ά.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το PICK Πάτρας δεν είναι ένα απλό τυχαίο αθλητικό γεγονός. Είναι μία μεγάλη γιορτή που διεξάγεται μία φορά το χρόνο...

Η προσπάθεια μετράει…
Οι άνθρωποι της οργάνωσης προσπάθησαν στο μέγιστο βαθμό για να μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα και να φέρουν τον Σουμάχερ στην Ελλάδα για να τον απολαύσουν οι θεατές του PICK Πάτρας. Δυστυχώς δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στο οικονομικό κομμάτι και ο πρώην πιλότος δεν ήρθε στη χώρα μας για να τρέξει…

Η κίνηση αυτή που για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας δείχνει και την προσπάθεια που κάνουν πίσω από τις κάμερες άνθρωποι που αγαπούν το σπορ και ονειρεύονται κάτι ξεχωριστό. Μπορεί να μην τους… βγήκε όμως ελπίζουμε να το κάνουν και στο μέλλον με αντίστοιχους κορυφαίους αθλητές που θα δώσουν χαρά στον Έλληνες φιλάθλους που διψούν για θέαμα.

 

Αυτή την εικόνα έχουν στο μυαλό τους όσοι σκέφτονται τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή!!!
Η αγάπη του για το σκι τον έχει φέρει στη σημερινή κατάσταση και όλοι ελπίζουν να ξεπεράσει τον βαρύ τραυματισμό του...
Ο Μίκαελ Σουμάχερ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης