Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να μπορείς να έχεις άποψη για κάτι πρέπει πρώτα να το ζήσεις. Οι δοκιμές στα καινούργια αυτοκίνητα μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτούμε προσωπική εικόνα για οτιδήποτε σχετικό με Το Ford Mondeo Vignale είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο εφοδιάζεται με ότι μπορείς να φανταστείς… τέσσερις τροχούς και να καταγράφουμε τις απόψεις μας στο zougla.gr

Το Ford Mondeo Vignale το οποίο είχαμε στα χέρια μας, μας έδωσε να καταλάβουμε πως το συγκεκριμένο συγκριτικά με ένα απλό Mondeo είναι ίδια μόνο στο όνομα. Πολυτέλεια, άνεση, τεχνολογία είναι μερικά από τα στοιχεία που συναντά κανείς στη νέα αυτή έκδοση που είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από 47.040 ευρώ. Πρόκειται για μία έκδοση που εφοδιάζεται με ότι μπορεί ο καθένας να φανταστεί, όπως μασάζ στα καθίσματα, κορυφαίο ηχοσύστημα, συνδεσιμότητα με τηλέφωνο, intermet, συστήματα πρόληψης ατυχημάτων κ.ά.

Τα διπλά ηχο-απορροφητικά κρύσταλλα μειώνουν σημαντικά τους εξωτερικούς θορύβους...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο παράγοντες…
Ωστόσο ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του Mondeo Vignale αφορά την κορυφαία ηχομόνωση που Κρύσταλλα πολλαπλών στρώσεων μειώνουν τους θορύβους…απολαμβάνουν οι επιβάτες και αυτό οφείλεται σε δύο παράγοντες.
   
Αρχικά στα διπλά ηχο-απορροφητικά κρύσταλλα (Laminated, δηλαδή με πολλές στρώσεις) οδηγού και συνοδηγού, καθώς και το εμπρός παρμπρίζ που μειώνουν τους εξωτερικούς θορύβους που εισέρχονται στην καμπίνα των επιβατών.

Οι άνθρωποι της Ford έχουν εξελίξει ένα σύστημα που παράγει... αντι-ήχους για να μειώνει τα επίπεδα των εξωτερικών θορύβων!

Σύστημα…. αντι-ήχων!
Από εκεί και πέρα το ρόλο του παίζει σύστημα Active Noise Cancellation, ένα ενεργό σύστημα Η τεχνολογία βοηθά στην μείωση της… ηχορύπανσης!ακύρωσης θορύβων το οποίο χρησιμοποιεί 3 μικρόφωνα για να καταγράψει το θόρυβο από τον κινητήρα ή το δρόμο που εισέρχεται στην καμπίνα των επιβατών.

Η ειδική μονάδα ελέγχου του συστήματος αναλύει τους θορύβους αυτούς και δημιουργεί αντι-ήχους, (δηλαδή θόρυβο αντίθετης συχνότητας) και τον αναπαράγει από τα ηχεία του ηχο-συστήματος. Με τον τρόπο αυτό, οι θόρυβοι «εξουδετερώνονται» και το εσωτερικό του Ford Mondeo Vignale διατηρεί κορυφαία επίπεδα άνεσης.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ford Mondeo Vignale πατώντας ΕΔΩ

 
Το Ford Mondeo Vignale είναι πολυτελές οικογενειακό μοντέλο...
Το Mondeo Vignale είναι διαθέσιμο τόσο σε δύο εκδόσεις ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη...
Πολυτέλεια και στο εσωτερικό...
Αυτό το λογότυπο λέει... πολλά

Εκατοντάδες ώρες εξελίξεων και δοκιμών σε ειδικές αίθουσες πέρασε το Vignale για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Μεγάλη υπόθεση να οδηγείς και να μην επηρεάζεσαι από τους ήχους που περνούν την καμπίνα από το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης