Μία ιδιαίτερη BMW σειρά 8 ετοίμασε η εταιρία βελτίωσης AC Schnitzer για την γερμανική αστυνομία. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο επίδειξης το οποίο κατασκευάστηκε για να εορταστεί η καθιερωμένη ετήσια καμπάνια ασφάλειας της ομοσπονδίας βελτιωτών Γερμανίας και του υπουργείου μεταφορών. Μότο της καμπάνιας είναι το “Οι βελτιώσεις για τη Γερμανία μπορούν να κάνουν τους θαυμαστές των αυτοκινήτων να χτυπήσει γρήγορα χωρίς να παραλείψει την ασφάλεια”.

Τα χαρακτηριστικά φώτα της αστυνομίας χαλάνε λίγο την... αεροδυναμική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

620 ίπποι και χαμήλωμα στις αναρτήσεις

Το συγκεκριμένο BMW λοιπόν έχει “πειραχθεί” σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινώντας από τον κινητήρα, η AC Schnitzer απέκτησε σχεδόν 100 περισσότερους ίππους φτάνοντας στους 620 με μια ανθρακονημάτινη εξάτμιση. Στις αναρτήσεις υπήρξε παρέμβαση για να χαμηλώσει το αυτοκίνητο κατά 30mm στο εμπρός μέρος και 25mm στο πίσω, ενώ τοποθετήθηκαν ζάντες 21 ιντσών με αγωνιστικά ελαστικά της Hankook.

Τα ανθρακονήματα περισσεύουν σε αυτήν την BMW M850i

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι γιορτάζει την… ασφάλεια η γερμανική κυβέρνηση

Ο διαχύτης στο πίσω μέρος είναι από ανθρακονήματα ενώ πολλά είναι τα αεροδυναμικά βοηθήματα τα οποία έχουν προστεθεί. Η συγκεκριμένη BMW θα βρεθεί προς επίδειξη στο Μόναχο, αλλά δεν αποκλείεται τους επόμενους μήνες να δούμε ένα ανάλογο πακέτο από την AC Schnitzer για εκείνους οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν μια τέτοια M850i.

Ιδιαίτερη περιποίηση στον V8 κινητήρα αυξάνοντας κατά 100 ίππους την ισχύ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης