Τρομερά προβλήματα έχει προκαλέσει ένα παιδί στην αστυνομία του Κλίβελαντ στις ΗΠΑ, καθώς του αρέσει να παίρνει κρυφά τα αυτοκίνητα των γονιών του και να οδηγεί στον δημόσιο δρόμο.

Το 2017 ο μικρός συνελήφθη δύο φορές για επικίνδυνη οδήγηση, ενώ τη μία από αυτές προκάλεσε και ατύχημα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Η αστυνομία ζήτησε από τους γονείς να λάβουν δραστικά μέτρα, καθώς δεν είναι δυνατόν ένας 11χρονος να προκαλεί τον πανικό στον δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες, ο μικρός κατάφερε να πάρει εκ νέου τα κλειδιά του νέου αυτοκινήτου της μαμάς και να κινητοποιήσει όλο το αστυνομικό σώμα της πόλης. Μάλιστα, οδηγούσε με τέτοια ταχύτητα, που οι Αρχές αναγκάστηκαν να διακόψουν την κυκλοφορία στις περιοχές όπου κινούνταν.

Η «τρελή» πορεία του σταμάτησε μόνο όταν ανετράπη το Dodge. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν για ποιο λόγο το έκανε αυτό, απάντησε ότι εκνευρίστηκε διότι η μαμά του δεν τον άφηνε να παίξει άλλο στο playstation.

Τόσο ο 11χρονος όσο και οι γονείς του αντιμετωπίζουν διάφορες κατηγορίες και έχει ζητηθεί βοήθεια από τους ειδικούς. Σύμφωνα με τους παιδοψυχολόγους, το αγόρι πάσχει από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, διπολική διαταραχή και αντιφατική ενοχλητική διαταραχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης