Στη Σαουδική Αραβία, οι πάμπλουτοι σεΐχηδες συνηθίζουν να αγοράζουν τα πιο ακριβά τετράτροχα του κόσμου, εξατομικεύοντάς τα με απίστευτα αξεσουάρ, όπως διαμάντια και χρυσό.

Πόλεις όπως η Τζέντα και το Ριάντ έχουν εξελιχθεί σε τεράστιες οικονομικές δυνάμεις, με νέο πληθυσμό και μεγάλο πλούτο που προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές πολυτελών αυτοκινήτων και supercars ανοίγουν συνεχώς εκθέσεις, προσφέροντας τα πάντα στους εκλεκτούς πελάτες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα, ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρέλαβε το νέο του απόκτημα, αξίας 3.000.000 δολαρίων. Πρόκειται για την εντυπωσιακή Bugatti Chiron, ένα από τα ισχυρότερα και ταχύτερα οχήματα του κόσμου.

Η τελετή παράδοσης του εκθαμβωτικού hypercar ήταν ιδιαίτερη, με τον 36χρονο Yazeed Al-Rajhi να ανοίγει το «κουτάκι» με το δώρο σε μία από τις «ταπεινές» επαύλεις του.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως το πετρέλαιο αποτελεί το 45% του ΑΕΠ της Σαουδικής Αραβίας και μπορεί να καλύψει 4.770.897 πισίνες ολυμπιακού μεγέθους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης