Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το κάπνισμα μπορεί να βλάψει την υγεία με πολλούς και διάφορους τρόπους, και ο συγκεκριμένος Ρώσος πολίτης το ανακάλυψε με τον δύσκολο τρόπο. Τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Τσελιάμπινσκ δείχνουν τον οδηγό ενός Renault Logan να ανάβει τσιγάρο την χειρότερη δυνατή στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ ανεφοδίαζε με καύσιμα το όχημα του, αποφάσισε να ανάψει τσιγάρο και αμέσως το σεντάν τυλίχτηκε στις φλόγες, ευτυχώς με το ρεζερβουάρ βενζίνης να μην εκρήγνυται. Με γρήγορες κινήσεις ο οδηγός βάζει μπρος το αμάξι και το μεταφέρει μακριά από την μάνικα και τις αντλίες και επιστρέφει στο σημείο για να σβήσει τη φωτιά χρησιμοποιώντας τον πυροσβεστήρα του βενζινάδικου.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπέστη κάποιους τραυματισμούς στα πόδια του και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά θα είναι εντάξει μετά από δερματικό μόσχευμα. Το βίντεο είναι μια μικρή υπενθύμιση του γιατί είναι πάντα κακή ιδέα να ανάβεις ένα τσιγάρο σε ένα βενζινάδικο. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο σχεδόν όλα τα βενζινάδικα σε όλο τον κόσμο έχουν ταμπέλες «απαγορεύεται το κάπνισμα», για να αποφευχθεί αυτό το είδος απερίσκεπτης συμπεριφοράς.
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης