Το να βλέπεις τους οδηγούς να αγκαλιάζουν τους αστυνομικούς την ώρα που τους έχουν σταματήσει για έλεγχο, σίγουρα δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο, ειδικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.  

Η αστυνομία της πόλης του Λόουελ στο Μίσιγκαν των Η.Π.Α., συνεργάστηκε με μια διαφημιστική εταιρεία και την τοπική χριστιανική οργάνωση, προκειμένου να προσεγγίσει με ένα διαφορετικό τρόπο τους πολίτες και να τους δώσει χαρά έστω για μια ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σχέδιο είχε ως εξής. Την ώρα που σταματούσαν τους οδηγούς για τον καθιερωμένο έλεγχο και αυτοί έδιναν την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα οδήγησης, οι αστυνομικοί τους έπιαναν την κουβέντα, ρωτώντας τι δώρα θα ήθελαν για τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα για τα παιδιά τους.

Μόλις οι οδηγοί απαντούσαν, οι συνεργάτες των αστυνομικών έτρεχαν στα κοντινά πολυκαταστήματα και αγόραζαν τα δώρα. Σε ελάχιστο χρόνο το όργανο της Τάξης είχε τα πακέτα στα χέρια του, παραδίδοντάς τα με τη σειρά του στους έκπληκτούς οδηγούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει. 


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης