Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε «ζωντανή» σύνδεση. Τη στιγμή που δημοσιογράφος βρίσκεται σε αυτοκινητόδρομο κάνοντας ρεπορτάζ για θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη στο συγκεκριμένο σημείο, η κάμερά του καταγράφει νέο πανομοιότυπο ατύχημα!

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του KTLA βρίσκεται στην εν λόγω διασταύρωση αναφέροντας πως την προηγούμενη ημέρα έγινε εγκατάλειψη θύματος μετά από τροχαίο (μάλιστα δίνεται αμοιβή 50.000 δολάρια για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη) και η κάμερα «τραβάει» πλάνα από το πραγματικά επικίνδυνο σημείο. Ξαφνικά ακούγεται μια κόρνα και σε live σύνδεση γίνεται νέο ατύχημα, ευτυχώς με μικρότερες ταχύτητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ακόμα πιο απίστευτο είναι πως και στο νέο αυτό ατύχημα το ένα από τα δύο εμπλεκόμενα αυτοκίνητα εγκαταλείπει το σημείο και εξαφανίζεται, έχοντας χάσει όμως τον μπροστινό του προφυλακτήρα κατά τη σύγκρουση. Φυσικά μαζί με αυτόν, στο σημείο έμεινε και η πινακίδα του οχήματος, με την αστυνομία να εντοπίζει τον δράστη σε λίγες ώρες. Μάλιστα, φαίνεται πως εγκατέλειψε το σημείο καθώς ήταν ήδη καταζητούμενος για… άλλο τροχαίο! 

Τέλος, κάνοντας ακόμα πιο περίεργες τις συμπτώσεις ανάμεσα στο θανατηφόρο τροχαίο της προηγούμενης ημέρας και σε αυτό που έγινε μπροστά στην κάμερα, όπως θα δείτε και στο βάθος του βίντεο, η αστυνομία παίρνει τα στοιχεία από δύο αυτοκίνητα που επίσης είχαν συγκρουστεί λίγα λεπτά πριν!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης