Στο δρόμο δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συναντήσεις αλλά και πως μπορείς να μπλέξεις ακόμα και στην περίπτωση που είσαι νόμιμος. Όπως θα δείτε στο σχετικό αποκλειστικό video που δημοσιεύει το zougla.gr, στην οδό Πειραιώς (στο ύψος της Πέτρου Ράλλη) η κυκλοφορία διεκόπη λόγω… διαπληκτισμού οδηγού αυτοκινήτου με αναβάτη μοτοσικλέτας.

Όλα συνέβησαν όταν από την Πέτρου Ράλλη έστριψε αυτοκίνητο την ώρα που το φανάρι ήταν κόκκινο. Ο αναβάτης που κινείτο κανονικά στην Πειραιώς πήγε δίπλα του και του παραπονέθηκε για την κίνηση αυτή που θεώρησε επικίνδυνη. Χωρίς να το σκεφτεί ο οδηγός του αυτοκινήτου έκλεισε τον δρόμο στον αναβάτη που λίγο έλλειψε να πέσει στο κράσπεδο. Τελικά οι δύο οδηγοί σταμάτησαν και με απίστευτη μανία ο οδηγός του οχήματος άρχισε να γρονθοκοπεί τον αναβάτη που προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περαστικοί προσπάθησαν να σώσουν τον οδηγό που προσπαθούσε να αμυνθεί αλλά οι χοντρές είχαν πέσει. Σα να μην έφτανε αυτό, ο.. νταής πήρε και τα κλειδιά από το μηχανάκι (!) και τα πέταξε 200 μέτρα μετά, έτσι απλά για σπάσιμο.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη λίγο πριν τις 8 το απόγευμα και είναι ένα από αυτά που δυστυχώς συμβαίνουν συχνά στη μέση του δρόμου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό video    

 

Για να δείτε και άλλα στραβά και παράξενα πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης