Πρέπει να είναι η ταχύτερη αφαίρεση διπλώματος που έχει καταγραφεί ποτέ. Συνέβη στη Γερμανία και πρωταγωνιστής ήταν ένας 18χρονος.

Ο νεαρός μόλις είχε παραλάβει το δίπλωμά του και θέλησε να το γιορτάσει. Πήρε λοιπόν το αυτοκίνητο των γονιών του και τρεις φίλους και ξεκίνησε την πρώτη του βόλτα ως οδηγός. Η απειρία και ο ενθουσιασμός όμως, του στοίχισαν ακριβά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πόλη Hemer, κατεγράφη από ραντάρ της αστυνομίας να κινείται με 95 χλμ./ώρα, όταν το όριο στην περιοχή ήταν 50 χλμ./ώρα. Το αποτέλεσμα ήταν να του αφαιρέσουν το δίπλωμα, να του επιβάλλουν πρόστιμο 200 ευρώ, 2 βαθμούς ποινής στο point system, υποχρεωτική επανεξέταση και αύξηση της περιόδου ως νέου οδηγού από τα 2 στα 4 χρόνια.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης ήταν ότι από την στιγμή της παραλαβής της άδειας οδήγησης μέχρι την παράβαση είχαν περάσει μόλις 49 λεπτά. Μάλιστα, η αστυνομία της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας εξέδωσε και ανακοίνωση για το περιστατικό, αναφέροντας: «Ορισμένα πράγματα κρατάνε για πάντα και κάποια άλλα ούτε για μία ώρα».    

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης