Μπορεί να φαντάζει απίστευτο αυτό που δημοσιεύει σήμερα το zougla.gr αλλά η μέση κατανάλωση καυσίμου μπορεί να φτάσει σε πολύ ψηλά επίπεδα. Όπως μπορεί να δείτε και στην σχετική φωτογραφία, η κατανάλωση σε ένα ογκώδες 4×4 έχει φτάσει τα 156.8 λίτρα καυσίμου στα 100 χλμ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επιβλητικό Dodge Nitro…

Ο συγκεκριμένος πίνακας οργάνων (αυτός που βλέπετε στην σχετική φωτογραφία) προέρχεται από ένα επιβλητικό Dodge Nitro το οποίο έχει σταματήσει να πωλείται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έπειτα από απόφαση που πήραν οι άνθρωποι της μάρκας στο πλαίσιο αναδιάρθρωσής της. Το εν λόγω μοντέλο, κυκλοφόρησε στη χώρα μας με δύο μηχανικά σύνολα, 3.7 και 4.0 λίτρων και ένα από τα μειονεκτήματα που είχε ήταν η υψηλή κατανάλωση καυσίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε δεν έχει δεχτεί κάποιο μοντάζ αλλά… δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα καθώς τα λίτρα που καταναλώνει ένα Nitro (σε καθημερινές συνθήκες) ξεπερνούν τα 15 φτάνοντας ακόμα και τα 20, ανάλογα με την διάθεση και τη δύναμη να πατά το γκάζι ο οδηγός.

Αυτό το νούμερο, κατά πάσα πιθανότητα, δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε ποτέ σε πίνακα οργάνων και να αφορά τη μέση κατανάλωση καυσίμου!!!
   

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης