Η Ferrari Enzo είναι ένα από τα πιο ακριβά super cars του κόσμου και φυσικά συλλεκτικό μοντέλο, αφού έχουν παραχθεί μόλις 399 μονάδες. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί ιδιοκτήτες που φαίνεται ότι όχι απλώς δεν την έχουν καλογυαλισμένη, αλλά την κακομεταχειρίζονται κιόλας!

Στο παρακάτω video, το οποίο σημειωτέον έχουν δει πάνω από 3,3 εκατομμύρια άνθρωποι σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας, φαίνεται η Enzo να περνά με ταχύτητα μέσα από χώματα, από κακοφτιαγμένους δρόμους, να γεμίζει λάσπες και να βρίσκεται ακόμα και μέσα σε στάβλο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπεύθυνοι για όλο αυτό είναι οι άνθρωποι του «Tax the rich», οι οποίοι έχουν και στο παρελθόν οδηγήσει εκτός ορίων πανάκριβα αυτοκίνητα, όπως μια Bentley, μέσα σε χωράφια!

Το θέμα είναι, όμως, ποιος θα πληρώσει για τις αλλαγές στην Enzo, καθώς σίγουρα φρένα και ελαστικά θα θέλουν αλλαγή ύστερα από αυτό. Και για όσους δεν γνωρίζουν, να αναφέρουμε ότι μια αντικατάσταση των παραπάνω στοιχίζει περίπου 32.000 ευρώ, τα λάδια 1.120 και μαζί με τα υγρά και τις βίδες το ποσό εκτινάσσεται στα 7.200 ευρώ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης