Ένας Αμερικανός κατάφερε με σωστή συντήρηση και σίγουρα αρκετή αγάπη να κρατήσει το Volvo 740 του για πάνω από 30 χρόνια ώστε να δουλεύει ρολόι. Το οδόμετρο γράφει 1.600.000 χλμ. και ο ίδιος είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει το συγκεκριμένο μοντέλο για να παραλάβει ένα ολοκαίνουργιο Volvo S60 από την ίδια τη Volvo, που θέλει να τον ευχαριστήσει για την αφοσίωσή του.

Ο Jim O Shea, αν και διατηρούσε ο ίδιος με τον πατέρα του αντιπροσωπεία Ford, δεν αποχωρίστηκε στιγμή το σουηδικό μοντέλο και η ιστορία του έγινε γνωστή. Μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια καθημερινής οδήγησης του μοντέλου άλλαξε μία φορά μηχανή και δύο φορές κιβώτιο, ενώ, όπως δήλωσε, είχε θέσει στόχο εξαρχής να φτάσει τα 1.000.000 μίλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο διευθυντής του υποκαταστήματος της Volvo που του παρέδωσε τα κλειδιά του ολοκαίνουργιου S60 που του χαρίζει η εταιρεία, είναι ο ίδιος άνθρωπος που του είχε πουλήσει πριν 30 χρόνια το 740. 
Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως το S60 δεν είναι ένα δώρο εφ’ όρου ζωής, αλλά περισσότερο μια συμφωνία για δύο χρόνια με όλα τα πάγια έξοδα πληρωμένα από την αντιπροσωπεία. Εάν θέλει, μπορεί μετά τα δύο αυτά χρόνια να το αγοράσει σε μειωμένη τιμή.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως το ρεκόρ για τα περισσότερα χιλιόμετρα από επιβατικό Ι.Χ. διατηρεί ένα Volvo P1800 του 1966 με 5,23 εκατομμύρια χιλιόμετρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης