Το γνωστό «θέατρο» είναι διαδεδομένο στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο, όπου έχουμε δει και τις περισσότερες περιπτώσεις. Στα μηχανοκίνητα σπορ όμως, ούτε καν είχαμε φανταστεί ότι μπορούσε κάποιος να προβεί σε τέτοια ενέργεια.

Ο Βραζιλιάνος αναβάτης Marlinton Teixeira dos Reis θα γραφτεί στην ιστορία ως ο πρώτος οδηγός που παίζει… θέατρο σε αγώνα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πίστα Bandeira Vermelha κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος μοτοσικλετών 250 και 300 κ.εκ.. Ο dos Reis σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στο οδόστρωμα. Στο δευτερόλεπτο σηκώνεται και προσπαθεί να τη θέσει και πάλι σε λειτουργία. Όμως, όσο και να προσπαθεί, αυτό δεν είναι εφικτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε του έρχεται η έμπνευση. Περπατά προς το εσωτερικό της στροφής, ώστε να μην τον χτυπήσει και κανείς και πέφτει με ύφος πρωταγωνιστή κάτω. Ο αγώνας σταματά, σπεύδουν οι συνάδελφοί του και το ασθενοφόρο, ωστόσο εκείνος παραμένει λιπόθυμος. Είναι η στιγμή της αποθέωσης για τον ηθοποιό! Έχει κερδίσει το «χειροκρότημα», με άλλα λόγια έχει πετύχει αυτό που ήθελε: να διακοπεί ο αγώνας.

Το συμβάν κατέγραφε μια κάμερα όμως και, όπως ήταν φυσικό, οι αγωνοδίκες είδαν τι συνέβη. Αφού έμειναν με το στόμα ανοικτό, τον κάλεσαν σε απολογία και τον απέκλεισαν για έναν χρόνο από τους αγώνες. Όπως και να ‘χει, ο Βραζιλιάνος έγινε διάσημος και το όνομά του φιγουράρει σε κάθε Μέσο που ασχολείται με τα μηχανοκίνητα.

Δείτε την απίστευτη ενέργεια του Marlinton Teixeira dos Reis

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης