Αυτό που συμβαίνει με τα social media και το «κυνήγι» των κλικ σε κάθε φωτογραφία και βίντεο πραγματικά μας ξεπερνά. Η υπερφίαλη ματαιοδοξία των επονομαζόμενων influencers, το υπερτονισμένο εγώ τους και η αυτοπροβολή τους αποτελούν ένα δείγμα του θολού πεδίου στο οποίο βρισκόμαστε ως κοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Τρανό παράδειγμα το παρακάτω βίντεο. Ο Ρώσος youtuber, instragrammer ή όπως αλλιώς λέγονται όλοι αυτοί, κοινοποίησε ένα βίντεο για να δείξει πού είναι ικανός να φθάσει προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ύφος «χιλίων καρδιναλίων» έβγαλε τα μπιτόνια με τη βενζίνη από το πορτμπαγκάζ, περιέλουσε την υπέροχη Mercedes-AMG GT 63 S 4-door Coupe με το εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά.

Μετά κάθισε και απόλαυσε το θέαμα, καθώς αυτό που μόλις είχε κάνει ήταν τόσο μα τόσο σπουδαίο. Φυσικά, όλη η διαδικασία καταγράφηκε στον φακό ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι και η δημοσιοποίησή του να γίνει ανάρπαστη.

Ο Ρώσος προφανώς πέτυχε αυτό που ήθελε, αν και, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, στόχος του ήταν να στείλει ένα μήνυμα στη γερμανική φίρμα για τα προβλήματα αξιοπιστίας του αυτοκινήτου.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης