Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μέχρι τώρα όλοι γνωρίζουν τις εντυπωσιακές δυνατότητες των οχημάτων της Tesla. Τεχνολογία, επιταχύνσεις, αυτόνομη οδήγηση και πολλά ακόμα καλούδια, έχουν μετατρέψει το Model 3 σε ένα από τα πιο καλοπουλημένα ηλεκτρικά sedan στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μερικοί Γερμανοί όμως αποφάσισαν πως το συγκεκριμένο μοντέλο έχει να δώσει κάτι…παραπάνω. Ούτε λίγο ούτε πολύ, “φόρεσαν” ερπύστριες στο αυτοκίνητο, αφού κατασκεύασαν ένα νέο σιδερένιο πλαίσιο που ψηλώνει το σύνολο σχεδόν μισό μέτρο, με την κίνηση να συνεχίζει να έρχεται από τους ίδιους άξονες. Μετά από αρκετές ώρες εργασιών το σύνολο ζυγίζει 6 τόνους και έχει συνολικά 80 εκατοστά απόσταση από το έδαφος, με αποτέλεσμα για να μπει ο οδηγός μέσα, να πρέπει να σκαρφαλώσει στο πλαίσιο.

Η άκρως off-road ταυτότητα του μοντέλου ολοκληρώνεται (όπως οφείλει), με μία τεράστια μπάρα φωτισμού αποτελούμενη από τέσσερις φωτιστικά σε μέγεθος πιάτου. Σίγουρα πλέον το όχημα αυτό πάει παντού, αλλά είμαστε αρκετά σίγουροι πως η αυτονομία του θα έχει επηρεαστεί λίγο…Θα έχει τεράστιο όμως ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειρίζεται την ενέργεια με τόσο μεγάλο φορτίο ο ηλεκτροκινητήρας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης