Τη δική του άποψη για την τροχαία εκφράζει ο αναγνώστης του zougla.gr, Μ.Κ. ο οποίος ζει μόνιμα στην Σόφια της Βουλγαρίας. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω αναφέρεται σε περιστατικά που μπορούν εύκολα να γίνουν μοιραία. Δημοσιεύουμε την άποψή του όπως μας την έστειλε:

«Σας στέλνω φωτογραφίες που δείχνουν την παράνομη συμπεριφορά της τροχαίας, η οποία σαν Ελληνα κάτοικο εξωτερικού με λυπεί και με ενοχλεί αφάνταστα με την ελπίδα να τις δημοσιεύσετε μήπως και διορθωθεί κάτι στην πατρίδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με την σειρα 1,2,3 (σ.σ. με τη σειρά που δημοσιεύονται παρακάτω) προσεγγίζοντας μία απο τις εξόδους του αυτοκινητοδρόμου Προμαχώνα- Σέρρες και δείχνουν έλεγχο ραντάρ ή επί το σωστότερων ενέδρα της Ελληνικής τροχαίας στους οδηγούς που κινούνται στο δρόμο αυτό με σκοπό και μόνον την είσπραξη προστίμων, αλλιώς δεν εξηγείται το κρύψιμο του περιπολικού παράνομα πάνω στην έξοδο του αυτοκινητοδρόμου !!!

Συχνά πυκνά (όπως έχω και προσωπικά διαπιστώσει κινούμενος σε αυτό το δρόμο) η τροχαία της περιοχής χρησιμοποιεί το σημείο για τους ελέγχους-παγίδες καθόσον η εν λόγω έξοδος βρίσκεται αμέσως μετά από μια μικρή δεξιά καμπή του δρόμου και λόγο της πυκνής θαμνώδους βλάστησης στο άκρο του δρόμου προσφέρει την τέλεια κάλυψη του περιπολικού και των αυτοκινήτων των θυμάτων, που όπως βλέπετε τα σταματούν και αυτά πάνω στην έξοδο του αυτοκινητοδρόμου την οποία μπλοκάρουν σχεδόν ολοκληρωτικά !!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα θύματα είναι κυρίως Βούλγαροι ,Ρουμάνοι και άλλοι αλλοδαποί που δεν ξέρουν το σημείο και  εύκολα πέφτουν θύματα και που τους υποβάλουμε με αυτό τον τρόπο να πληρώσουν που επέλεξαν να έλθουν στην χώρα μας συνεισφέροντας στον ελληνικό προϋπολογισμό και στην δυσφήμιση της χώρας μας!!!

Σπουδαιότερο όμως  των προαναφερθέντων είναι ότι η τροχαία με τις κατ΄ εξακολούθηση παρανομίες της θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή των οδηγών και των οικογενειών τους με τον τρόπο που ενεργεί και γι’ αυτό σας παρακαλώ βοηθήστε στο να τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ  ΘΥΜΑΤΑ !!!!»

Η τροχαία στημένη στην έξοδο του δρόμου… Ιδανικό σημείο για δυστύχημα…

Οι κλήσεις πάνε… σύννεφο σύμφωνα με τον αναγνώστη Μ.Κ.

 

Φοβερό καμουφλάζ τα αυτοκίνητα των παραβατών…

 

Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων τα περιμένουμε στο e mail: automoto@zougla.gr


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης