Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Σίγουρα έχετε αντικρύσει στον δρόμο αυτοκίνητα τα οποία έχουν «μπει» στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τα κέρατα των ταράνδων να κοσμούν τις οροφές και μερικούς Άγιους Βασίληδες να προσπαθούν να αποδράσουν από το πορτμπαγκάζ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιορτές είναι όμορφες και η VW φαίνεται να τις γιορτάζει πιο εντυπωσιακά από όλους. Τα τελευταία τρία χρόνια, παλιά και νέα μοντέλα της, έχουν κυριολεκτικά φωτίσει τους δρόμους στο Ανόβερο της Γερμανίας, σε μια ετήσια παρέλαση  που ονομάζεται Twinkle Light Cruise. 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος μέσα από drones και όχι μόνο, απαθανατίστηκαν τα διάφορα μοντέλα που έχουν εξοπλιστεί με εορταστικά λαμπιόνια και προσφέρουν ένα εντυπωσιακό θέαμα σε όλους τους περαστικούς. Ανάμεσα στα μοντέλα συναντάμε πολλά T1 και T2 ενώ ίσως τον ωραιότερο στολισμό πέτυχε το Beetle. Μία θάλασσα από στολισμένα van καταφέρνουν να σπάσουν την μονοτονία, και να δείξουν πως γιορτινό δεν είναι μόνο το φορτηγό της coca-cola, αλλά και όποιο μοντέλο «ντυθεί» κατάλληλα.

Εσείς έχετε δοκιμάσει ποτέ να στολίσετε το αυτοκίνητο σας. Πώς θα σας φαινόταν να γίνει κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα;
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης