Σοκαρισμένος από το απίστευτο ατύχημα και συνάμα απελπισμένος, διότι πρέπει να δουλέψει διπλοβάρδιες για πολλά χρόνια προκειμένου να ξεπληρώσει το χρέος, είναι ένας παρκαδόρος στη Ρώμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Roberto Cinti, την περασμένη Δευτέρα, πήρε από το γκαράζ όπου εργάζεται, μια Ferrari 599 GTO για να την παραδώσει στον ιδιοκτήτη, που διέμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά. Ο 38χρονος παρκαδόρος, μπρος στα κάλλη της «φλογερής Ιταλίδας» λύγισε και έγινε έρμαιο των διαθέσεων του V12 6.0 λίτρων κινητήρα με τους 670 ίππους.

Το δεξί πόδι δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το γκάζι, με αποτέλεσμα να βρεθεί από τον παράδεισο στην κόλαση, σε ελάχιστα λεπτά. Η εκρηκτική 599 GTO, δεν συγχώρεσε το πάθος του άπειρου οδηγού της, ξέφυγε της πορείας της και βρέθηκε μέσα σε ένα κατάστημα στο κέντρο της Ρώμης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δύστυχος παρκαδόρος βγήκε από την καμπίνα με μερικές γρατζουνιές, αλλά όταν είδε τη Ferrari μαρμάρωσε μπροστά στο φοβερό θέαμα. Το υπέροχο supercar είχε διαλυθεί από την σύγκρουση, με τον ίδιο να λέει ότι μπέρδεψε το γκάζι με το φρένο και έχασε τον έλεγχο. Ευτυχώς, το μαγαζί ήταν κλειστό και δεν υπήρχε κανείς μέσα, ειδάλλως τα πράγματα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα.

Οι πυροσβέστες έβγαλαν την Ferrari από τα συντρίμμια, αλλά τα βάσανα του Roberto Cinti μόλις ξεκίνησαν…


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης