Καταγγελία για τα λεωφορεία του στρατού κάνει μέσω του zougla.gr ο αναγνώστης Θοδωρής Π. Ο ίδιος μας έγραψε χαρακτηριστικά για τα περιστατικά που βιώνει καθημερινά στην περιοχή της Χαλκίδας:

«Κύριοι και κύριες καλησπέρα, αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ για τον τομέα auto-moto για την πολύ καλή δουλεία που κάνετε. Το μήνυμα που σας στέλνω είναι μια καθημερινή ταλαιπωρία που βιώνουν οι οδηγοί θέλοντας να στρίψουν στην έξοδο για το κέντρο της Χαλκίδας μετά την υψηλή γέφυρα. Η έξοδος αυτή είναι μόνο για Ι.Χ μιας και ο δρόμος μετά περνάει κάτω από ένα γεφυράκι και γίνετε στενός και ανηφορικός. Καθημερινά τα λεωφορεία του στρατού ή της αεροπορίας (δεν τα ξεχωρίζω) αγνοούν παντελώς την πινακίδα και βγαίνουν σε αυτήν την έξοδο αντί να πάνε από τον περιφερειακό όπως ορίζει ο Κ.Ο.Κ.  Το αποτέλεσμα είναι μια εκνευριστική ουρά πίσω από τα λεωφορεία χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα προσπέρασης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η πινακίδα το λέει ξεκάθαρα: Χαλκίδα, μόνο ΙΧ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους δε βλέπουν καθαρά…

Παρ’ όλα αυτά τα (πολιτικά) λεωφορεία του στρατού ακολουθούν άλλους κανόνες…

Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων, τα περιμένουμε στο e-mail: automoto@zougla.gr

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης