Τον Οκτώβριο του 2014, η Vanessa Vence-Small προσελήφθη από την επίσημη αντιπροσωπεία της BMW στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, με ετήσιο μισθό 150.000 δολάρια.

Οι δουλειές πήγαιναν εξαιρετικά καλά και οι πελάτες αγόραζαν ολοένα και περισσότερα μοντέλα της βαυαρικής φίρμας. Η υπάλληλος απασχολούνταν στο οικονομικό τμήμα της αντιπροσωπείας και ήταν αυτή που διαχειριζόταν τα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η όμορφη Vanessa θεώρησε ότι ήταν η ευκαιρία να κάνει τη μεγάλη ζωή και έτσι αποφάσισε να αποκρύψει ορισμένα έσοδα προς όφελός της. Έως τον Ιούνιο του 2017 οπότε και συνελήφθη, είχε αποσπάσει το ποσό του 1,2 εκατ. δολαρίων.

Πιο συγκεκριμένα, προέβη σε 65 ηλεκτρονικές μεταφορές χρημάτων σε προσωπικούς της  λογαριασμούς, συνολικού ύψους 904.659 δολαρίων, εξαργύρωσε 28 επιταγές της αντιπροσωπείας ύψους 207.777 δολαρίων και χρέωσε σε πιστωτικές κάρτες της αντιπροσωπείας το ποσό των 31.452 δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τα χρήματα της αντιπροσωπείας, έκανε διακοπές σε πολυτελή θέρετρα στη Χαβάη, στο Μεξικό και στη Τζαμάικα, αγόρασε πανάκριβα υποδήματα, τσάντες και ρούχα, ανακατασκεύασε το σπίτι της, αγόρασε μία Ford Mustang και φυσικά, επισκέφθηκε ένα κορυφαίο πλαστικό χειρουργό για τις βασικές αισθητικές επεμβάσεις.

Το όνειρο της κυρίας για πλούτη τελείωσε σε λιγότερο από δύο χρόνια. Τους επόμενους 30 μήνες θα τους περάσει πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Παράλληλα, πρέπει να επιστρέψει όλα τα χρήματα που έκλεψε από την αντιπροσωπεία. Μέχρι στιγμής, έχει δώσει πίσω 200.000 δολάρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης