Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μία Camaro σε μία πίστα αγώνων αποτελεί μία συνηθισμένη εικόνα. Μία βρώμικη όμως Camaro να πλένεται εν κινήσει μέσα στην πίστα, όχι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημερινό μας βίντεο οι γνωστοί σε όλο το πλανήτη πλέον από το Youtube, Garage54 δοκιμάζουν να πλύνουν το εν λόγω αυτοκίνητο όσο αυτό κινείται εντός της πίστας. Εάν σας ακούγεται τρελό, να σας θυμίσουμε πως οι ίδιοι τύποι έχουν κατασκευάσει ένα Lada με 14 τροχούς και ένα ακόμη που καίει ντίζελ και αέριο ταυτόχρονα.

Αυτή τη φορά πήραν ένα βαν με συρόμενες πόρτες, πιεστικό με σαπουνάδα και άφθονο νερό και ξεκίνησαν τους γύρους στη πίστα. Αφού δυσκολεύτηκαν αρκετά να ρίξουν την σαπουνάδα στο κινούμενο αυτοκίνητο, τελικά βρήκαν τη σωστή ταχύτητα και ξεκίνησαν το πλύσιμο. 

Φυσικά για το στέγνωμα, δεν «κρεμάστηκαν» από το βαν για να σκουπίσουν το όχημα με μικρές πετσέτες μικροινών, αλλά έκαναν έναν πολύ γρήγορο γύρο με την Camaro 5ης γενιάς και ο αέρας ανέλαβε το έργο. 
Τελικά αποδείξανε ότι το να πλυθεί ένα αυτοκίνητο όσο κινείται είναι μία διαδικασία εφικτή αλλά τρομερά επικίνδυνη και σίγουρα δεν πρέπει ποτέ να γίνει σε δημόσιο δρόμο από μη επαγγελματίες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο με την διασκεδαστική δοκιμασία.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης