Ορισμένα παιδιά είναι τόσο κακομαθημένα που δεν διστάζουν να κάνουν οτιδήποτε για να περάσει το δικό τους και να τους αγοράσει ο πλούσιος μπαμπάς αυτό που επιθυμούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που έκανε όμως ένας 20χρονος στην Ελβετία, δεν έχει προηγούμενο. Ο νεαρός είχε μια Ferrari 458 Italia, την οποία είχε κάνει δώρο ο μπαμπάς. Το υπέροχο supercar όμως, καταστράφηκε ολοσχερώς πριν λίγες μέρες έπειτα από πυρκαγιά.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα, καθώς υπήρχαν ενδείξεις για εμπρησμό. Τελικά, συνελήφθησαν τρία άτομα τα οποία παραδέχθηκαν πως έβαλαν επίτηδες φωτιά στο αυτοκίνητο, έπειτα από εντολή του ιδιοκτήτη. Ο 20χρονος τους έδωσε περισσότερα από 15.000 ευρώ για να προχωρήσουν στην καταστροφή της 458 Italia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί το έκανε αυτό; Όπως είπε, ήθελε να πιέσει τον μπαμπά να του πάρει την καινούργια 488 GTB, καθώς ο ίδιος δεν είχε τα χρήματα. Το σχέδιο δεν πήγε καθόλου καλά όμως, χάνοντας τα πάντα. Επίσης, καταδικάστηκε σε 22 μήνες με αναστολή, πήρε πρόστιμο 30.000 ευρώ και για να βγει από το κρατητήριο, ο «περήφανος» πατέρας έδωσε εγγύηση 200.000 ευρώ.

Για την ιστορία να πούμε πως στο γκαράζ της βίλας των γονιών του, υπάρχουν άλλα 15 supercars, τα οποία ο γιος μπορούσε να οδηγήσει όποτε ήθελε. Τι ζωή και αυτή βρε παιδί μου!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης