Τα μοντέλα των Rolls-Rοyce και Bentley, ξεχωρίζουν για τα υψηλά επίπεδα πολυτέλειας, άνεσης και ασφάλειας που προσφέρουν στους κατόχους τους. Τα αυτοκίνητα της Toyota από την άλλη, απευθύνονται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, έχοντας εντελώς διαφορετικές αρετές. Εξαίρεση αποτελεί το Sequoia, το οποίο πλέον δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, από τις αντίστοιχες προτάσεις των δύο βρετανικών πολυτελών εταιρειών.

Με την πρώτη εικόνα το Toyota Sequoia, δεν φαίνεται να διαθέτει τίποτα το ιδιαίτερο. Ανοίγοντας την πόρτα όμως, άπαντες μένουν με το «στόμα ανοικτό». Ο βελτιωτικός οίκος «Lexani Motors», έχει δημιουργήσει ένα υπερπολυτελές τετρακίνητο οχυρό, ικανοποιώντας τα γούστα και των πιο απαιτητικών σταρ του Χόλυγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πλατφόρμα του ιαπωνικού αυτοκινήτου, έχει λάβει τέτοιες ενισχύσεις που μπορεί να προστατέψει τους επιβάτες, ακόμα και από ρουκέτες, με το ντεπόζιτο καυσίμου να περιβάλλεται από ατσάλινο πλέγμα. Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί δύο δερμάτινες πολυθρόνες, τηλεόραση που λειτουργεί και ως διαχωριστικό, οθόνες, χειροποίητες ξύλινες επενδύσεις, bar με ειδικές θήκες για σαμπάνιες, κρασιά και ποτήρια, ψυγείο, υποδοχές για lap top και iPad.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης