Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν δύο από τους παρουσιαστές της φημισμένης βρετανικής τηλεοπτικής εκπομπής Top Gear, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τυλίχθηκε στις φλόγες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Chris Harris και Eddie Jordan οδηγούσαν τη νέα Alpine A110 στη διαδρομή Col de Braus/Power Stage) του Ράλι Μόντε Κάρλο, στο πλαίσιο των γυρισμάτων για την ερχόμενη σεζόν του διάσημου αυτοκινητιστικού σόου.

Σε κάποιο σημείο όμως, άναψε η λυχνία προειδοποίησης του κινητήρα στο ταμπλό και άρχισαν να βγαίνουν καπνοί. Οι δύο Βρετανοί πετάχτηκαν αμέσως έξω, καθώς είδαν τη φωτιά να επεκτείνεται ταχύτατα σε όλο το αμάξωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της παραγωγής, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.  Η Alpine ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπιστεί η αιτία του προβλήματος. Παράλληλα, διέκοψε κάθε δοκιμή των αυτοκινήτων προ-παραγωγής.

Από την πλευρά του, ο Eddie Jordan, είπε: «Το αυτοκίνητο συμπεριφερόταν εκπληκτικά. Ήταν σαν να χόρευε πάνω στο βουνό και ο Chris το χειριζόταν άψογα. Κρίμα που δεν ολοκληρώσαμε τη δοκιμή. Αυτά μπορεί να συμβούν οπουδήποτε και σε οποιονδήποτε».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης