Από τους δρόμους της Ρωσίας κατά καιρούς έχουμε δει τα πιο απίστευτα video, με τους οδηγούς να προσφέρουν συνεχώς μοναδικό θέαμα. Ωστόσο, υπάρχει ένας ο οποίος ξεπερνά οποιονδήποτε και ισχυρίζεται ότι είναι και ο «δάσκαλος»!

Ο Alexei Volkov είναι οδηγός λεωφορείου στην πόλη Zelenograd. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει διάσημος για το γεγονός ότι προσπαθεί να… συμμορφώσει τους υπόλοιπους οδηγούς, όπως βέβαια υποστηρίζει ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι κάνει ο απίστευτος αυτός τύπος; Όταν κάποιος «χώνεται» μπροστά του με απρόσεκτο τρόπο, απλώς τον εμβολίζει από πίσω! Στόχος του… να του δώσει να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι λάθος!

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2007 έχει χτυπήσει με τον ίδιο τρόπο πάνω από 100 οχήματα και ποτέ, μα πότε, δεν έχει λάβει ούτε επίπληξη από τον εργοδότη του.

«Οι οδηγοί στη Ρωσία συμπεριφέρονται συνεχώς λανθασμένα. Χάρη σε εμένα η κατάσταση έχει βελτιωθεί λίγο. Τη διοίκηση δεν τη νοιάζει για το λεωφορείο, καθώς δεν ευθύνομαι εγώ, ούτε το όχημα παθαίνει τίποτα. Αν τώρα η ζημιά είναι σοβαρή, έρχεται η ασφάλεια και επιδιορθώνεται» τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Volkov.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απίστευτο τι κάνει και τι λέει ο «αθεόφοβος»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης