Καθημερινά βιώνουμε επικίνδυνες καταστάσεις καθώς η αδιαφορία των υπευθύνων δεν έχει τέλος. Οδηγοί και πεζοί είναι αναγκασμένοι να ζουν σε μία κοινωνία που κανείς δεν ασχολείται με αποτέλεσμα να βάζουμε σε κίνδυνο τις ζωές μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα (ένα από τα εκατοντάδες που υπάρχουν), είναι αυτό που καταγγέλλει στο zougla.gr ο αναγνώστης Αναστάσιος Α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φανάρια και πινακίδες σε άθλια κατάσταση. Ακόμα και το όνομα του χωριού είναι γραμμένο λάθος..

Η καταγγελία
Διαβάστε τι μας έγραψε για την περιοχή του δήμου Πέλλας, δείτε το φωτογραφικό ρεπορτάζ που ο ίδιος έκανε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

1 Ιανουαρίου 2014 στις 04:15: Καταστροφή φωτεινών σηματοδοτών, στο χωριό Καρυώτισσα του Δήμου Πέλλας, μετά από ατυχή έξοδο ΙΧ αυτοκινήτου. Το περιστατικό καταγράφεται άμεσα από την Τροχαία Γιαννιτσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

10 Φεβρουαρίου 2014: Οι σηματοδότες (που εξυπηρετούν τους μαθητές του Γυμνασίου) παραμένουν κατεστραμμένοι και “κρεμασμένοι” πάνω από τα κεφάλια οδηγών και πεζών στη θέση τους, 40 μέρες μετά το συμβάν.

Εγκαταλελειμμένη περιοχή…

11 Φεβρουαρίου 2014: Σχολιάζω/καταγγέλω, την παραπάνω κατάσταση σε τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα, κυρίως λόγω της εκτιμώμενης, κατά τη γνώμη μου, αδιαφορίας των αρμοδίων, αφού το περιστατικό καταγράφηκε άμεσα, αλλά και σχεδόν καθημερινά διέρχονται της περιοχής κάθε λογής υπεύθυνοι (?), οι οποίοι ανησυχούν ιδιαίτερα για τον τόπο…μάλλον όμως όταν έρχονται οι εκλογές (καλή ώρα)!!!

12 Φεβρουαρίου 2014: Το σχόλιο μου/καταγγελία αναρτάται στην τοπική ηλ. εφημερίδα.

17 Φεβρουαρίου 2014: Οι δύο κολώνες-σηματοδότες “κάνουν” (από σύμπτωση?), με τη συνδρομή κάποιας υπηρεσίας, 180 μοίρες στροφή προς τους… αγρούς!!!… H μία κολώνα μάλιστα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, έχει δεθεί -μάλλον για μεγαλύτερη ασφάλεια- με σχοινί σε ένα τσιμεντένιο κολωνάκι…

3 Μαϊου 2014: 123 (!!!) ημέρες μετά το συμβάν η εικόνα παραμένει ίδια και απαράλλαχτη….

Διαβάζοντας λοιπόν, πριν λίγες μέρες, στο zougla.gr ότι: “Οι αντιπεριφερειάρχες εισπράττουν 3.206 ευρώ, ενώ οι αντιδήμαρχοι στους μεγάλους δήμους εισπράττουν 2.137 ευρώ. Μικρότερα είναι τα ποσά που εισπράττουν οι δήμαρχοι σε πόλεις από 20.000-100.000 κατοίκους (3.424 ευρώ) και σε πόλεις κάτω των 20.000 κατοίκων (2.565 ευρώ), ενώ οι αντίστοιχοι αντιδήμαρχοι παίρνουν 1710 και 1283 ευρώ μικτά, αντίστοιχα…”

…αναρωτιέμαι, τι άλλο μπορώ πλέον να κάνω, εκτός από το να τους καλοπληρώνω/ουμε, στην Ελλάδα του σήμερα, ώστε να λειτουργούν οι υπηρεσίες σωστά…ώστε να έχω/ουμε τα αυτονόητα!!!…Όμως σας παρακαλώ, μη μου ξαναπεί κανείς το “παραμύθι” για τη “δημοκρατική” δύναμη που έχει…η ψήφος μου!!!

Υ.Γ. Νομίζω πως θα ήταν “γελοίο” να θέσω το θέμα σε οποιαδήποτε αρχή (Δήμος-Περιφέρεια), καθώς μετά από την πάροδο τόσου χρόνου (123 ημέρες) θεωρώ πως απλά …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

 

Από το σημείο αυτό περνούν καθημερινά παιδιά…


Εικόνα που δεν αρμόζει στην σύγχρονη Ελλάδα…

Αν αυτό είναι φανάρι τότε και ο ελέφαντας κάνει νιάου, νιάου…

Ένα φανάρι καλό και ένα άχρηστο…

Το φανάρι είναι δεμένο για να μην το πάρει ο αέρας!!!!

Για του λόγου το αληθές…

 

Για να δείτε και άλλα στραβά και παράξενα πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης