Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Όποιον και να ρωτήσεις σίγουρα θα παραδεχθεί πως η κουκούλα στο αυτοκίνητο προσφέρει πολλά καλά. Προστατεύει το χρώμα κρατώντας μακριά ήλιο, βροχές, σκόνη ενώ κρατά σε απόσταση και τα περίεργα βλέμματα. Οι ίδιοι όμως θα παραδεχθούν πως δεν χρησιμοποιούν κουκούλα μιας και είναι μπελαλίδικη και βαρετή διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την απλώνεις με δύο κινήσεις, μαζεύει με το πάτημα ενός κουμπιού
Δεν διαφωνούμε πως η διαδικασία να βάλεις την κουκούλα στο αυτοκίνητο είναι κουραστική, για αυτό και έχουμε κάτι πιο hi-tech να προτείνουμε. Μία ειδική κουκούλα που αποθηκεύεται σε μικρή θήκη στο πορτπαγκάζ και κάνει σχεδόν όλη τη διαδικασία αυτόματα. Αρχικά την ανοίγεις, και απλά περνάς τη κουκούλα γύρω από το αυτοκίνητο, όσο η θήκη κρατάει σταθερή την άκρη και δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι μην βάζεις την μία μεριά και βγαίνει η άλλη. Το μάζεμα είναι ακόμα πιο εύκολο και πραγματικά αυτόματο, καθώς πατώντας το κουμπί στο τηλεχειριστήριο το μηχάνημα μαζεύει τη κουκούλα εντελώς αυτόματα. 

 

Θα το δοκιμάζατε για να γλυτώσετε χρόνο αλλά και το χρώμα του αυτοκινήτου σας από τις καιρικές συνθήκες; Το κόστος για online παραγγελίες είναι στα 65 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης