Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο ιδιοκτήτης μίας 3άρας BMW έζησε τον εφιάλτη που κανείς μας δεν θέλει ούτε να φανταστεί. Κατευθυνόμενος στο αυτοκίνητο του, είδε πως το μισό.. έλειπε. Αδίστακτοι ληστές πραγματικά έγδυσαν το αυτοκίνητο καθώς πήραν καπό, προφυλακτήρα και φωτιστικά σώματα, την ώρα που το όχημα ήταν παρκαρισμένο σε ανοικτό παρκινγκ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα δεν έμειναν ικανοποιημένοι και συνέχισαν το έργο τους στην καμπίνα, από όπου και αφαίρεσαν ολόκληρο το ταμπλό, τον πίνακα οργάνων, την οθόνη, την κεντρική κονσόλα, ακόμα και το τιμόνι. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η αστυνομία μιλούν από μόνες τους. 

Με έναν γρήγορο υπολογισμό, οι ζημιές ξεπερνούν τις 22.000 ευρώ, με τον 22χρονο ιδιοκτήτη να μην μπορεί να πιστέψει την ατυχία του και να ευελπιστεί πως η ασφαλιστική θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων.
Το ακόμα πιο παράδοξο στην όλη ιστορία είναι πως οι δράστες έκαναν ανενόχλητοι την δουλειά τους παρά το γεγονός πως βρίσκονταν σε «ανοιχτό» παρκινγκ αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν τους σταματά, εάν βάλουν ένα όχημα στο μάτι.

Να θυμηθούμε και την περίπτωση στην Θεσσαλονίκη όπου κάτι αντίστοιχο συνέβη σε Nissan Micra που ήταν παρκαρισμένο σε πιλοτή πολυκατοικίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης